Produkty dla nabiał medina (6)

Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Koncentrat białka mleka 80% (MPC)

Milk Protein Concentrate (MPC) is a highly concentrated milk powder that typically contains 80% milk protein. It is derived from fresh, pasteurized skim milk through a process of filtration, evaporation, and spray drying. MPC is known for its exceptional foaming, texturing, water-binding, and coagulation properties. It owes its excellent nutritional value to its high concentration of protein. It has a shelf life of 24 months and is available in 25 kg bags and Big Bags. MPC is a viable alternative to Whole Milk Powder or Skimmed Milk Powder, offering comparable protein levels.
Nabiał

Nabiał

Dairy
Mleko zastępcze dla prosiąt - EVA’MILK 2-14 - Proszek mleczny dla prosiąt

Mleko zastępcze dla prosiąt - EVA’MILK 2-14 - Proszek mleczny dla prosiąt

Poudre de lait destinée aux porcelets de 2 à 14 jours de vie. Il est parfaitement adapté à la complexité digestive du jeune porcelet , il est utilisé avant le MILKREM 14-28 utilisation en alimentation continue : augette, taxis lait ou en automate… Ce dilue très facilement. Le dosage par litre d’eau est de 250 à 400gr en distribution manuel et de 250 gr en machine automate. Présentation: Sac de 25 kgs MILKREM rentre dans le programme « EviE »
Etykiety Mineralne

Etykiety Mineralne

Améliorer au quotidien votre programme d’étiquetage avec les nouvelles étiquettes écologiques adhésives ou non de CCAG Cagnon Communication Arts Graphiques
Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF)

Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) can be made from butter or 35%-45% cream, depending on the season. The production process consists of removing almost all the water and non-fat solids with the use of centrifuges. Thanks to this, the product is easier to preserve and store as it contains less water.